Westland American Single Malt Giftset 3x 20cl

PDFPrintE-mail
Westland American Single Malt Giftset 3x 20cl
westland american single malt giftset
Prijs
Drinks & Gifts prijs: € 76,99

Beschrijving

De American Oak single malt whiskey is grotendeels gemaakt van 5 verschillende gerst types uit Washington; Munich, extra special, brown, pale chocolate en Washington Select. Dit in combinatie met Belgisch brouwersgist zorgt voor een Amerikaanse single malt gerijpt in drie types (nieuwe) Amerikaanse vaten (virgin oak). De Cooper’s Select New American Oak, Cooper’s Reserve New American Oak en first fill ex bourbon casks.

Neus: limoen en sinaasappel custard met verse wafels, romigheid van creme brulee en chocolade custard met een vleugje jasmijn. Smaak: romig met rijke fruit en custard tonen, kersen, chocolade en amandelen. Afdronk: banaan en room met koffie.

De Westland Sherry Wood American Single Malt Whiskey is een Amerikaanse single malt van de Westland distilleerderij in Seattle. In het hartje van Seattle is het één van de grootste, zo niet de grootste, distilleerderij van het land. Men werkt met 5 verschillende gerst soorten en de whiskey rijpt in een verscheidenheid aan vaten waaronder ex-bourbon en ex-sherry. Nadat deze vaten afgevuld zijn wordt de whiskey naar pakhuizen aan de kust gebracht waar het klimaat ideaal is voor de rijping van deze whiskey.