• 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • Facebook: Drinks.en.Gifts
  • Linked In: company/1145203
  • Twitter: drinks_gifts
  • External Link: instagram.com/drinksgifts

Zoeken

24 ICE ijscocktails nu verkrijgbaar!


Alle 24 ICE smaken worden vloeibaar afgevuld en kunnen voor de duur van minimaal een jaar vloeibaar gehouden worden. De ijsjes kunnen dus zonder koeltransport worden verzonden, getransporteerd worden. Voor gebruik moeten de ijsjes worden ingevroren. De ijsjes zijn op hun lekkerst als ze compleet bevroren zijn. Ze kunnen bovendien meerdere malen ontdooid en ingevroren worden.

 24 ICE met Mojito smaak.

Mojito ijs als smaakmaker van cocktail ijs met 5% alcohol! Het is een droom die werkelijkheid is geworden voor alle bezoekers van feesten en festivals. De bevroren push-up cocktail in de smaak van Mojito ICE bevat slechts 50 calorieën en is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. Samen met De Kuyper Royal Distillers heeft 24 ICE cocktail ijs ontwikkeld in de smaken Mojito ICE, Strawberry Daiquiri ICE, Limoncello ICE, Pina Colada ICE en Vodka Energy ICE.

De populaire Mojito cocktail staat bovenaan op de drankenlijst in Cuba. De naam komt van het Afrikaans woord mojo en betekent letterlijk: een toverspreuk plaatsen. In de tweede helft van de 19e eeuw is de mojito ontstaan als een medicijn tegen koorts. Tegenwoordig weten we wel beter! Mojito is inmiddels verworden tot een van de verfrissendste dorstlessers in het uitgaansleven, die nu ook verkrijgbaar is in de vorm van Mojito cocktail ijs. Vijf ingrediënten vormen de basis van Mojito: witte rum, suiker, limoensap, koolzuurhoudend water en munt.

24 ICE met Pina Colada smaak.

Pina Colada ijs als smaakmaker van 24 ICE met 5% alcohol! De ijsjes van 24 ICE bevatten slechts 50 calorieën en zijn gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De bevroren push-up cocktail in de smaak van Pina Colada ICE behoort tot de ijskoude dorstlessers voor bezoekers van feesten en festivals. Het unieke alcoholijs met de Pina Colada ijs smaak heeft 24 ICE ontwikkeld in samenwerking met De Kuyper Royal Distillers. Het waterijs met alcohol is verkrijgbaar in de volgende smaken: Mojito ICE, Strawberry Daiquiri ICE, Limoncello ICE, Pina Colada ICE en Vodka Energy ICE.

Pina Colada betekent letterlijk ‘gezeefde ananas’ en is vernoemd naar de vers geperste en gezeefde ananassap in het drankje. De alcoholische longdrink-cocktail werd in 1954 bedacht door twee Puerto Ricaanse barmannen die altijd hebben getwist over de eigendom van hun nationale drankje. De zoete cocktail, die nu ook als push-up cocktail in Pina Colada ijs verkrijgbaar is, bestaat uit: witte rum, kokosmelk en ananassap.

24 ICE met Vodka Energy smaak.

Vodka Energy ijs als smaakmaker van alcohol ijs met 5% alcohol! Inmiddels behoort de bevroren push-up cocktail in de smaak van Vodka Energy ICE tot de smaakvolle verfrissingen voor bezoekers van feesten en festivals. Het alcohol ijs bevat slechts 50 calorieën en is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. 24 ICE heeft het unieke alcoholijs ontwikkeld in samenwerking met De Kuyper Royal Distillers, ’s werelds grootste producent op het gebied van cocktail likeuren. Het alcoholisch ijs is inmiddels verkrijgbaar in de volgende smaken: Mojito ICE, Strawberry Daiquiri ICE, Limoncello ICE, Pina Colada ICE en Vodka Energy ICE.

Vodka Energy is een cafeïnehoudende alcoholische drank bestaande uit energiedrank met een variabele hoeveelheid wodka. Het drankje is het populairst in de leeftijdscategorie van 18 tot 30 jaar en wordt geschonken in bars en discotheken over de hele wereld. In Europa worden energiedrankjes sinds 1995 als een mixdrank gebruikt. De oorsprong van Vodka Energy ligt in een Londense club waar het werd ontwikkeld door Joe Romanazzi. Met name in Noord-Amerika is het drankje extreem populair. Dankzij 24 ICE is de alcoholische energiedrank nu ook verkrijgbaar als alcoholijs met Vodka Energy ICE smaak.

24 ICE met Limoncello smaak.

Limoncello ijs als smaakmaker van ijs met 5% alcohol! De bevroren citrusachtige push-up cocktail in de smaak van Limoncello ICE behoort tot de populaire verfrissingen voor bezoekers van feesten en festivals. IJs met alcohol is helemaal hot! 24 ICE heeft in samenwerking met De Kuyper Royal Distillers verschillende smaken cocktail ijs met alcohol ontwikkeld. IJs met alcohol dat slechts bestaat uit 50 calorieën en is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. De push-up cocktail ijsjes zijn verkrijgbaar in de volgende smaken: Mojito ICE, Strawberry Daiquiri ICE, Limoncello ICE, Pina Colada ICE en Vodka Energy ICE.

Limoncello, de Italiaanse citroen likeur, wordt grotendeels geproduceerd in Zuid-Italië. Over de exacte herkomst van Limoncello bestaat nog altijd discussie. Duidelijk is wel dat het drankje minstens honderd jaar oud is. De smaakvolle likeur, die nu ook als push-up cocktail in Limoncello ijs verkrijgbaar is, wordt als likeur ook altijd zeer koud (4 à 5°C) geserveerd. Traditioneel wordt Limoncello gemaakt van de schil van Femminello St. Teresa citroenen, ook wel bekend als Sorrento citroenen. Overige ingrediënten van Limoncello zijn water, alcohol en suiker.

24 ICE met Strawberry Daiquiri smaak.

Strawberry Daiquiri ijs als smaakmaker van festival ijs met 5% alcohol! De bevroren push-up cocktail in de smaak van Strawberry Daiquiri ICE behoort tot de verrassend koele verfrissingen voor bezoekers van feesten en festivals. Het festival ijs bevat slechts 50 calorieën en is gemaakt van natuurlijke ingrediënten. 24 ICE heeft het unieke festival ijs ontwikkeld in samenwerking met De Kuyper Royal Distillers, ’s werelds grootste producent op het gebied van cocktail likeuren. Inmiddels is het evenement ijs verkrijgbaar in de volgende smaken: Mojito ICE, Strawberry Daiquiri ICE, Limoncello ICE, Pina Colada ICE en Vodka Energy ICE.

Strawberry Daiquiri ijs dankt haar enorme populariteit aan de ijskoude combinatie van limoen en aardbeien. Het festival ijs dat is voortgekomen uit de Strawberry Daiquiri cocktail kent de volgende basisingrediënten: aardbeien, witte rum, verse limoensap en suikerstroop. De naam van de Daiquiri Cocktail is afkomstig van de naam van een strand en een ijzermijn in de buurt van Santiago de Cuba. Volgens de overlevering werd het drankje uitgevonden door Jennings Cox, een Amerikaanse mijningenieur die in Cuba was op het moment van de Spaans-Amerikaanse Oorlog.

24 ICE Mix Package.

Meteen kennismaken met alle smaken? Ga dan voor de mix package!

Wij kunnen ons voorstellen dat het – zeker bij je eerste bestelling – moeilijk is om te kiezen tussen de vijf smaken van 24 ICE. Het kan natuurlijk ook zo zijn dat je in één keer alle smaken wilt ontdekken. Om die reden hebben wij de mix package aan ons assortiment toegevoegd. In de mix verpakking zitten alle vijf de smaken: Mojito ICE, Strawberry Daiquiri ICE, Limoncello ICE, Pina Colada ICE en Vodka Energy ICE.

Betaalmogelijkheden
Nix18